top of page

Zonnewering

  • Meer dan 30 jaar ervaring

  • Op maat gemaakte raambekleding

  • Lichtregeling en energie-efficiëntie

Al meer dan 30 jaar staan wij voor  kwaliteit met onze exclusieve en op maat gemaakte raambekleding en de oplossingen voor specifieke raammaten en vormen.  Bij TL-Interieur beginnen geweldige producten met een geweldig ontwerp. Lichtregeling, energie-efficiëntie, privacy, veilige en comfortabele bedieningen zijn slechts enkele aspecten die  jouw woning slimmer en elk raam stijlvoller maken.  

 

Zoekt u raamdecoratie op kantoor met een maximaal gebruikscomfort en een strakke look? Dan zijn rolgordijnen met hun grote doekbreedtes en esthetische, verfijnde uitstraling de perfecte raambekleding. Ze zijn in tientallen stoffen beschikbaar. Zo zijn er de klassieke stoffen, al dan niet black-out of dim-out, of de effen trevira cs-doeken van verschillende grammage. Bovendien kunnen al onze rolgordijnen elektrisch bediend worden.

SHADES

Meer dan 50% van de verwarmings- en koelenergie van een huis kan via de ramen ontsnappen. Shades zijn een innovatie in de branche en zijn de volgende generatie in energie-efficiëntie. Ze hebben een gepatenteerde honingraat-in-honingraat-constructie met drie luchtkamers die het warmteverlies bij het raam met 40% kan verminderen. 

ROLGORDIJNEN

Breng jouw stijl tot uitdrukking met een persoonlijke touch. Rolgordijnen combineren trendy looks met functionaliteit en met bekroonde bedieningssystemen voor iedere kamer in jouw woning.

 

HORIZONTALE JALOEZIEËN 

Deze designklassieker biedt moeiteloze lichtregeling en privacy. Onze Horizontale Jaloezieën werden in de jaren ’50 door Luxaflex® geïntroduceerd en vormen een iconische en onverwoestbare stijl voor ramen, met uitstekende lichtregeling, privacy en inspirerende designs.

PLISSÉ SHADES

De elegante stijl van Plissé Shades raakt nooit uit de mode. Verlevendig je woonkamer, geef je serre nieuw elan of verander de slaapkamer in een heerlijke plek van ontspanning en rust. Plissé Shades zijn ook ideaal voor draai-kiepramen en dakramen, want Plissé Shades passen perfect in het kozijn. Dat kan zelfs zonder gaten te boren, met als resultaat een nette, stijlvolle afwerking.

FACETTE® SHADES

Met de hand vervaardigde Facette® Shades creëren een zacht, diffuus licht en hebben handige bedieningsmogelijkheden waarmee jij het product eenvoudig omhoog of omlaag kunt brengen in de volledig open of gesloten stand. Schuif de doorzichtige en ondoorzichtige delen over elkaar heen om van je privacy en natuurlijk licht te genieten. Dankzij de hoogwaardige afwerking van ieder detail kun je genieten van je uitzicht, moeiteloos de lichtinval aanpassen of desgewenst gewoon wat extra privacy creëren.

ROMAN SHADES

Decoreer jouw ramen met een exclusieve, gestructureerde look. De zachte stoffen voegen stijl toe aan ramen en geven elke kamer een luxe uitstraling. Ons assortiment lichtfilterende en kamerverduisterende stoffen,

aangevuld met speciale voeringen, kun je ook toepassen als gordijnen en zo verschillende stoffen

en transparanties combineren.

 

HOUTEN JALOEZIEËN

Houten Jaloezieën zijn gemaakt van de beste houtsoorten en houtalternatieven en creëren een tijdloze stijl voor ramen. Onze fantastische collectie wordt prachtig op maat gemaakt en omvat natuurlijke en opvallende houtsoorten die verantwoord zijn ingekocht en duurzaam zijn gegroeid in beheerde bossen. Meer dan 70% van al onze houten jaloezieën wordt gemaakt met gebruikmaking van hout met het FSC® keurmerk. 

 

Neem vrijblijvend contact op,  we komen Gratis opmeten

bottom of page